Kalusteet

Kantoapua emme voi tarjota jos on muita asiakkaita, joten otathan kaverin mukaan. Mikäli jokin kiinnostaa, on hyvä sopia asiasta etukäteen, niin voimme tarvittaessa tehdä tilaa noudolle.

Myydään myös myyntitiskit, työpöydät ja osa hyllyistä.

Nor Lyx uudet asetelineet seinälle, pitkä + 2 kpl yksittäisiä, 4 kpl avaimia.

70,-

Asevitriini, koostuu kahdesta 114 cm leveästä osasta, joiden korkeus on 142 cm ja syvyys 32 cm. Siitä ei ole tietoa, onko taustalevy yhtenäinen, sen näkee vasta purkaessa. Voidaan myydä myös molemmat osat erikseen, mikäli tausta ei ole yhtenäinen. 2 liukuovea kummassakin osassa ja kumpaankin mahtuu 10 asetta.

Aseet eivät kuulu hintaan

200,-

Iso metallinen varastohylly. Hyllylevyjä 8 kpl, pientä ruostetta löytyy. Korkeimmat pylväät 201,5 cm. Leveyttä koko hyllyköllä 203,5 cm ja syvyys 60 cm. Kuten kuvasta näkyy, toisessa reunassa on pylväät vähän lyhennettyjä. Valmiiksi purettuna.

200,-

6 kpl hyllyjä ja kahdet tangot seinälle. Hyllyjen leveys 90 cm ja pisimmät tangot 180 cm. Kulahtaneet ja hyvin käytetyt.

25,-

Upea puusepän tekemä täyspuinen asekaappi, tammea, lukollinen, valo syttyy oven avatessa. Ovessa naarmuja, huomioitu hinnassa. Pintakäsittelyllä saa uudistettua. On paikkoja pitkille aseille ja pistooleille, on hyllyjä koukkuja ja laatikoita. Ylimmässä laatikossa lasivitriini. Ei ole hyväksytty aseiden säilytykseen muuta kuin lukitussa poliisin hyväksymässä tilassa. Korkeus 170 cm, leveys 126 cm, syvyys 49cm.

600,-

500,-